Mien Vulkers-Vrolijken viert vandaag haar 90e geboortedag! - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Mien Vulkers-Vrolijken viert vandaag haar 90e geboortedag!

DALFSEN – Mien Vulkers-Vrolijken viert vandaag op Hemelvaartsdag maar liefst haar 90e geboortedag!

Als je deze bijzondere dag gezond mag beleven ben je rijk, zoals ze zelf zei. En wees eerlijk…we zijn trots op haar, niet te zien dat ze 90 geworden is, erg vitaal en energiek!

Vanzelfsprekend verheugde Mien zich op een gezellige verjaardag, met iedereen om haar heen.….wéér niet dus…jammer, maar begrijpelijk…

Een groots feest zag er immers door de Corona helaas niet in, iedereen had de vaccinatie ook nog niet gehad, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht aan de verjaardag besteed was. Zeker wel.

Op haar “Oudejaarsavond” werd er al versiering aangebracht door de oudste zoon en schoondochter door een fotodoek op te hangen aan de heg, en het jaar samen uit te zitten met een borreltje.

’s Morgens op de verjaardag zelf kwam de  jongste zoon met echtgenote samen uitgebreid ontbijten met de jarige en in de middag werd er samen gedineerd met de dochter. Natuurlijk  werden er de nodige telefoontjes en mailtjes gepleegd op haar verjaardag.

Maar ook online werd er ook gefeliciteerd, Alle 3 kinderen met echtgenoten, de 9 klein en 9 achterkleinkinderen hadden ieder voor zich een filmpje opgenomen zodat men Mien het gevoel gaf dat ze er allemaal bij waren en ze dit later ook nog op haar gemak weer kon bekijken en beluisteren, een superleuk idee wat de jarige erg verraste.

Wij hopen, dat Mien nog lang haar overheerlijke appeltaarten mag bakken, lekker deze zomer kunnen fietsen, en bezig kan zijn  in de prachtige bloemen en groentetuin op haar “Daaldersplekje” aan de Esschingstraat .

Proficiat Mam en Oma, op naar de 100, dat wensen wij als kinderen, klein en achterkleinkinderen haar toe!

Hierbij een foto van onze jarige, deze werd gemaakt door Johan Bokma,, fotograaf van DalfsenNet en tevens buurman van Mien Vulkers.

Artikel delen: