Johan Melenhorst (up)date - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Johan Melenhorst (up)date

DALFSEN – Zondag 16 mei jl. om 9.00 uur ging Johan Melenhorst (uit Ankum) in zijn auto richting Amsterdam voor de opnames van het televisieprogramma First Dates.

Hij had zijn mooiste kleding aangetrokken, zijn haar was netjes geknipt en zijn auto blonk als een spiegel.

Johan is zo enthousiast van de opnames teruggekomen, dat hij op Dalfsennet graag zijn belevenissen van die zondag wil vertellen.

Hij was niet de enige die naar Amsterdam was afgereisd voor opnames; er waren maar liefst 32 personen (mannen en vrouwen) die gekoppeld moesten worden. Aangezien het First Dates programma elke werkdag op tv (NPO3) te zien is, waren er ook op donderdag, vrijdag en zaterdag opnames geweest.

Voordat Johan aan de opnames mocht meedoen, kreeg hij een Corona-zelftest die voor hem gelukkig een negatieve uitslag had.

Tijdens een wandeling (van ongeveer 80 meter) langs het IJmeer werden de eerste beelden van Johan geschoten. Daarna werd hij onderworpen aan een interview met de bedoeling om o.a. uit zoeken “op welke soort vrouw hij valt”.

Dat is voor Johan: een spontane, leuke Hollandse vrouw waarmee je goed kunt praten (en discussiëren) en met gevoel voor humor.

Hij kreeg genoeg tijd om over alle meegenomen attributen (spel kaarten, motorhelm, vishengel) het een en ander te vertellen.

Daarna werd Johan naar het restaurant gebracht voor de date met de voor hem onbekende vrouw: Rosa. Tijdens de kennismaking heeft hij verteld dat hij uit het fietsvriendelijke Dalfsen (de parel van Overijssel) komt. Johan heeft samen met Rosa heerlijk gegeten en gepraat.

Bent u ook zo benieuwd hoe het met de date is afgelopen? Komt er een vervolgafspraak?

Hierover mag – volgens de geldende regels – helaas niets verteld worden. Dus het vervolg zien we uiteraard binnenkort op de televisie. Als Johan de uitzenddatum weet, hoort u dit natuurlijk via Dalfsennet.

Deze week was Johan weer gewoon aan het klussen in en om zijn huis. Zijn uitgaanskleding hangt in de kast en hij draagt nette “werkkleding”.

Foto's 2
Johan Melenhorst (up)date - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Artikel delen: