Samenwerking fit20 Dalfsen en Vivacious gewichtsconsulent - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Samenwerking fit20 Dalfsen en Vivacious gewichtsconsulent

DALFSEN – Per heden gaat fit20 Dalfsen samenwerken met Vivacious. In oktober vorig jaar kwamen ze met elkaar in contact en was er meteen een enthousiaste klik. Ze wilden eigenlijk afgelopen januari hun samenwerking al starten, door de lockdown was dit uitgesteld.

Allebei pleiten ze ervoor om de fitheid en gezondheid van mensen te verbeteren. Dit willen ze dan ook graag makkelijker maken voor iedereen, maar vooral willen zij hun leden/cliënten met veel plezier en aandacht begeleiden naar een gezondere versie van zichzelf. Dat is dan ook de reden dat Lisette en Rianne hun krachten hebben gebundeld en zo een mooi samenwerking hebben opgezet.

Lisette, eigenaresse fit20, over Vivacious:
“Vivacious sluit heel goed aan bij fit20. Het doel van onze training is het bevorderen van de fitheid en gezondheid van onze (toekomstige) leden. Bij sporten en spierkracht opbouwen speelt voeding een hele belangrijke rol. Rianne kan hierbij helpen door mee te kijken in het voedingspatroon van de leden en daar een passend voedingsadvies over te geven. Daarbij geeft ze persoonlijke begeleiding om kleine aanpassingen eigen te maken, zodat er een nieuwe gewoonte ontstaat. Onze leden krijgen bij aanmelding een extra week begeleiding en weekmenu van Rianne.”

Rianne, eigenaresse Vivacious, over fit20:
“De fit20 training is een mooie aanvulling op de trajecten bij Vivacious. Spierkracht opbouwen en bewust eten zal je sterker, fitter en gezonder maken. Als je cliënt bent bij mij krijg je 2 gratis trainingen bij fit20 Dalfsen onder begeleiding. De training zorgt voor een sterke trainingsimpuls, is kort maar krachtig en geeft je lichaam een gezonde aanpassing. Zowel fit20 als Vivacious geven je graag die stok achter de deur en werken beide toekomstgericht”.

Voor meer informatie kun je contact opnemen:
fit20 Dalfsen, Prinsenstraat 32
dalfsen@fit20.nl of www.fit20dalfsen.nl
0529-214000
Vivacious, Middeleeuwen 9
info@livevivacious.nl of www.livevivacious.nl
06-31263508

Artikel delen: