Introductiecursus Kickboksen Helios Nieuwleusen

Introductiecursus Kickboksen Helios Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – (kick)boksen brengt veel voordelen voor je gezondheid. Het kan je uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, snelheid en mentale focus verbeteren. Én het brengt je in een recordtijd in vorm.

Altijd al eens willen boksen maar vind je de drempel te hoog om zonder enige ervaring mee te trainen in een (kick)boksles?
Dan heeft Helios nu de oplossing voor jou om de basistechnieken onder de knie te krijgen.

Helios start met een laagdrempelige mini introductie cursus.
In de introductiecursus (kick)boksen leer je in een kleine groep met nieuwe leden zonder of met weinig ervaring de basis van het (kick)boksen.

Heb jij al wel (kick)bokservaring? Dan kan deze cursus toch wat voor jou zijn om de basis écht te leren. Kom dus gerust meedoen!

De cursus wordt gegeven door een ervaren en professionele trainer. Je krijgt tijdens de lessen tips en tops van de trainer en er is veel ruimte om vragen te stellen. Hierdoor leer je op je eigen tempo de basistechnieken van het kickboksen en bouw je op een speelse manier conditie op.

De cursus duurt 3 weken en zal gegeven worden op de volgende woensdagen: 23 en 30 juni en 7 juli om 19:45 uur.
Materialen zoals handschoenen mag je gebruiken van Helios tijdens de trainingen, zo hoef je niet direct te investeren in je uitrusting.

Wil je meedoen? Aanmelden doe je in een mail naar t.kg@heliosnieuwleusen.nl Heb je eerst nog vragen? Mail gerust.

Artikel delen: