Inwoner Dalfsen in Nieuwleusen aangehouden

Inwoner Dalfsen in Nieuwleusen aangehouden

OMMEN – Aanhoudingen voor diverse vernielingen. Donderdag 17 juni omstreeks 04.15 uur werd door een alerte buurtbewoner gezien dat er vernielingen werden gepleegd. De vernielingen werden gepleegd door twee jongens en vonden plaats in de omgeving van de uit de omgeving van Den Oordt / Hessel Mulertstraat / Doormanstraat.

De buurtbewoner kon ons een goed signalement geven en later zelfs aangeven waar de jongens zich bevonden. Daardoor konden agenten de jongens aanhouden in een speeltuintje in de buurt van de Doormanstraat. Het gaat om een jongen van 18 uit Nieuwleusen en 26-jarige jongen uit Dalfsen.

Uit een eerste inventarisatie blijkt dat er in ieder geval 5 auto’s en een lantaarnpaal beschadigd zijn. Mogelijk zijn er in de omgeving meer vernielingen gepleegd. Gedupeerden vragen wij om contact met ons op te nemen om aangifte te doen. Stuur ons een pb of bel via 0900-8844. Beide jongens zitten momenteel vast en het onderzoek is in volle gang. Het is niet onmogelijk dat deze personen ook betrokken bij  vernielingen bij het zwembad, die daardoor juist met dit mooie daarom gesloten moest blijven.

Artikel delen: