VV Hoonhortst en VV Wijthmen zoeken trainer/coach voor Vrouwen 1 en JO19-1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

VV Hoonhortst en VV Wijthmen zoeken trainer/coach voor Vrouwen 1 en JO19-1

HOONHORST – WIJTHMEN – Het succesvolle samenwerkingsverband (JCHW) tussen VV Hoonhorst en VV Wijthmen zoeken voor komend seizoen een trainer/coach voor Vrouwen-1 en voor JO19-1.

VV Hoonhorst en VV Wijthmen werken al jaren succesvol samen met de jeugd. Wat ooit begon als een samenwerking geboren uit nood omdat er anders geen O19-team (A-elftal) meer gevormd kon worden is het nu heel anders. Afgelopen seizoen waren er 2 JO19-teams én een MO19-team. En ook volgend jaar zijn er wederom 2 jongen onder 19-teams en 1 meisjes onder 19-team aanwezig.
Voor het eerste jongens onder 19-team wordt een trainer-coach gezocht. Zie voor meer informatie de website van VV Hoonhorst (www.vvhoonhorst.nl) of neem contact op met jeugdzaken@jchw.nl.

Sinds enkele seizoenen is de samenwerking tussen beide verenigingen uitgebreid met de vrouwenteams. Voor het jonge VR1-team wordt eveneens een enthousiaste trainer/coach gezocht. Ook hier geldt voor meer informatie zie de website van VV Hoonhorst of neem contact op via seniorenzaken@vvhoonhorst.nl.

Foto's 2
VV Hoonhortst en VV Wijthmen zoeken trainer/coach voor Vrouwen 1 en JO19-1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: