Stijlvol op vakantie met deze tassen

Stijlvol op vakantie met deze tassen

NEDERLAND – Uit onderzoek is gebleken dat mensen nog gelukkiger worden van de voorpret voorafgaande aan hun vakantie, dan van de vakantie zelf.

Met dit gegeven in je achterhoofd kun je er dan maar beter voor zorgen dat je optimaal van die voorpret kunt genieten, door goed voorbereid te zijn op die aankomende vakantie. Dat doe je onder andere door ervoor te zorgen dat je alles in huis hebt wat je nodig hebt voor een voorspoedige reis en een fijn verblijf. En dat begint natuurlijk met een goede tas.

Zon, zee en een strandtas
Is jouw ultieme vakantie eentje waarbij je voornamelijk languit op het strand ligt met een boekje in de ene een cocktail in de andere hand? Dan mag een goede strandtas niet ontbreken als je in de auto stapt of incheckt voor die zonvakantie. De perfecte strandtas heeft die echte beachy look, bijvoorbeeld door zonnige kleurtjes of natuurlijk materiaal zoals riet, maar is ook praktisch met een ruim hoofdvak waar je al je strandspulletjes in kwijt kunt. Ook moet hij aparte vakjes hebben zodat je een handig plekje hebt voor je sleutels en andere belangrijke kleine zaken en is hij afsluitbaar zodat je schone en droge outfit niet nat kan worden of onder het zand komt te zitten.

Vakantie vieren doe je niet met je schooltas
Eindelijk is de vakantie afgebroken en kan je je schooltas dames of heren thuis in een hoek gooien om je voor te bereiden op een paar weken vol ontspanning en plezier. Daarvoor heb je natuurlijk wel een perfecte reistas nodig, of je nou gaat backpacken, naar een festival gaat of een weekje gaat kamperen op een van de eilanden. Je wilt natuurlijk al je essentiële zaken mee nemen, maar tegelijkertijd wil je je ook niet helemaal het schompes sjouwen. De perfecte reistas heeft daarom een flink formaat, maar kan evengoed ook nog op je rug gedragen worden. Multifunctionaliteit is bij een reistas ook erg belangrijk. Om jezelf een hernia te besparen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tas die je zowel in de hand kan dragen, als eenvoudig kan rollen op wieltjes.

Beperk je niet tot één tas
Een veelgemaakte fout die vakantiegangers maken; ze nemen te weinig tassen mee. Uiteraard pakken ze wel een grote reistas in, maar ze vergeten vervolgens dat ze op de plaats van bestemming niet de hele tijd met zo’n grote tas willen rondlopen. Neem daarom ook een kleinere tas mee, zoals je werktas heren of dames handtas, zodat je ook een handzaam exemplaar mee hebt dat je kunt gebruiken als je de omgeving wilt gaan verkennen. Wil je zeker weten dat jouw bezittingen veilig opgeborgen zitten in je tas dan kun je ervoor kiezen om een anti-diefstal tas aan te schaffen. In zo’n praktische tas zijn jouw portemonnee, paspoort en mobiel veilig voor grijpgrage vingers van zakkenrollers. Dan kan een hoop gedoe voorkomen en zorgt voor een onbezorgde en ontspannen vakantie.

Onmisbaar op vakantie; de toilettas
Of je nou in een tentje slaapt of op een luxe hotelkamer. Je zult je toiletartikelen ergens op moeten bergen. Met name wanneer je gaat kamperen is een ruime en stevige toilettas een must. Met een mooie toilettas loop je in stijl over de camping en heb je alles wat je nodig hebt voor je persoonlijke verzorging bij de hand. De ideale toilettas heeft een handig handvat waarmee je hem comfortabel kunt dragen, maar waaraan je hem ook eenvoudig kunt ophangen wanneer je je tanden gaat poetsen, zodat je hem niet op een smoezelige wastafel of nog erger, op de grond, hoeft neer te zetten.

Artikel delen: