Wat zijn de beste iPhone apps van 2021? 

Wat zijn de beste iPhone apps van 2021? 

Je nieuwe iPhone 12 Pro is pas compleet als je enkele van de beste iPhone apps op je apparaat hebt geïnstalleerd. Hoewel de beste iPhones over indrukwekkende hardware beschikken, zijn het immers de apps die het iOS platform echt laten schitteren. In de App Store kun je dan ook ontzettend veel apps vinden die je kunt downloaden met behulp van je iPhone 12 Pro abonnement. Hierdoor is het soms moeilijk om te bepalen welke apps je beslist moet installeren en gebruiken. Voor de vier exemplaren die genoemd worden in dit artikel valt dit zeker aan te raden.

1Blocker

1Blocker is geoptimaliseerd voor de Safari browser van Apple met als doel je mobiele browse ervaring sneller en veiliger te maken. Installeer deze beste iPhone app op je telefoon en blokkeer vervolgens onder meer advertenties, pop-ups en trackers. Veel mensen willen hier natuurlijk gebruik van maken, wat dus mogelijk is door 1Blocker te downloaden in de App Store. Het mooiste hieraan is nog dat dit helemaal gratis is, al kun je een premium account nemen om nog meer functies te kunnen gebruiken. In principe heb je dit nodig, al kan het in sommige gevallen natuurlijk wel zijn.

Drafts

Agile Tortoise heeft een geweldige app ontwikkeld om notities te maken en snel te schrijven met de toepasselijke naam Drafts. Start Drafts en de app geeft je snel een lege pagina met het toetsenbord in de aanslag. Nieuwe items en notities worden in een Postvak IN geplaatst, zodat je ze later een tag kunt geven. Ook kun je ze later nog sorteren. Overigens zijn er nog veel meer apps die je hiervoor kunt gebruiken, er zijn namelijk ontzettend veel applicaties te vinden op de App Store waarmee je notities kunt maken op je iPhone.

Calzy

Calzy hanteert een nette benadering van rekenmachine apps met een “geheugengebied” voor het snel opslaan en labelen van berekeningen, variabelen en andere stukjes gegevens die je misschien wilt opslaan om ze gemakkelijk te kunnen raadplegen over meerdere sessies. Dat Calzy een uitstekende app is kun je al wel zien aan de cv ervan. Hierop staat namelijk een Apple Design Award, wat het natuurlijk niet voor niets heeft gekregen. Helaas kost deze app van WapleStuff die ervoor zorgt dat je je iPhone als rekenmachine kunt gebruiken wel geld. Je moet namelijk 4 euro betalen om gebruik te kunnen maken van Calzy.

Photoleap by Lightricks

Photoleap by Lightricks is de nieuwste editie van de wereldberoemde foto app, compleet met een nieuwe naam. In het verleden werd het namelijk Enlight Photofox genoemd. Deze iPhone app kun je gebruiken om verbluffende dubbele belichtingen en andere kunstig gemanipuleerde effecten op je foto’s te plaatsen. Photoleap wordt daarnaast geleverd met een schat aan hulpmiddelen om kleur en toon te beïnvloeden, met filters, maskers en laageffecten waardoor het gemakkelijk is om foto’s samen te voegen met behulp van een verscheidenheid aan overvloeimodi en hulpmiddelen om alles naadloos te houden. Deze app biedt een paar effecten gratis aan, maar om alle functies te kunnen gebruiken moet je een abonnement afsluiten en dus betalen.

Artikel delen: