Hoonhorst bedankt sponsors - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Hoonhorst bedankt sponsors

HOONHORST – Het voetbalseizoen zit er bijna op… Dat betekent tijd voor onderhoud van de velden maar ook voor de reclamebordenbestand van de huidige Reclameborden rondom en langs het hoofdveld. Diverse overnames, financieel of andere keuzes van bedrijven heeft onze vereniging ook geraakt met stopzetting van ruim 8 borden.

Desondanks willen wij onderstaande bedrijven hartelijk bedanken voor de trouwe sponsoring afgelopen jaren en wensen jullie veel succes voor nu en in de toekomst:

MEDIBOUW HEINO
WENNEMARS OUDLEUSEN
KEUKENHUYS DALFSEN
TRIOLIET OLDENZAAL
HOLTERMAN GRONDWERKEN HOONHORST
SJEF MULDER BLOEMBINDERIJ ZWOLLE
SCORETEC NEEDE

Inmiddels zijn we weer druk in de weer om de lege locaties zo spoedig mogelijk weer ingevuld worden. De kunst is om op 20 Augustus alles weer op order te krijgen en het veld weer dicht te krijgen. Daarbij zijn er al contacten gelegd met o.a Roelofs Lemelerveld, Phone House Dalfsen, Verkouw Consultancy eveneens uit Dalfsen. Maar ook internationaal, wat te denken aan De Haan Tankstions uit Oosterhout (NB) en De Tesselhof uit De Koog (Texel). Verder hadden wij Wildeboer Groep uit Nieuwleusen al eerder kunnen contracteren. In de maand Augustus hopen wij u verder te kunnen informeren over de sponsoring.

Wij wensen iedereen een goede en vooral veilige vakantie toe..

Wim van Lenthe
Bestuurslid VV Hoonhorst/Sponsorzaken

Artikel delen: