Tijd voor fashionable streetwear: het nieuwe modeseizoen is aangebroken

Tijd voor fashionable streetwear: het nieuwe modeseizoen is aangebroken

De lente is in volle gang, wat betekent dat de nieuwe lente- en zomercollecties in de winkel liggen. Die maken het mogelijk je sportieve lifestyle nu ook door je kleding uit te dragen. Streetwear en high-end fashion zoeken elkaar op binnen het merk AB Lifestyle van de Nederlandse profvoetballer Alexander Büttner. In de lifestyle collectie van dit voorjaar en deze zomer vind je niet alleen stijlvolle fashionpakken, maar ook sweaters en luchtige shirts, voorzien van het logo van het merk. Het merk is zeer populair onder voetballers, artiesten en dj’s, maar daagt ook jou uit om jouw lifestyle uit te dragen.

Fashionable hoodies

Hoodies zijn ideaal voor de koelere lente- en zomeravonden waar je je het beste in laagjes kunt kleden. Trainingssweaters of hoodies voor heren behoren steeds vaker tot de collecties van toonaangevende merken. AB Lifestyle is hierop geen uitzondering. In de zomercollectie van dit merk vind je een reeks opvallende sweaters, jackets en fashionpakken. Veel mensen kennen tracksuits vooral van de sport, waar atleten en sporters deze trainingspakken dragen voordat ze het veld op gaan. Tegenwoordig is het juist erg stijlvol om dit soort trainingspakken of vesten in je vrije tijd te dragen. Ze hebben het stoere en sportieve uiterlijk van streetwear, gecombineerd met stijlvolle elementen. De goede pasvorm zorgt ervoor dat ze mooi en strak staan, anders dan een doorsnee vest.

Moderne t-shirts

Ook tees, of t-shirts, zijn terug van weggeweest. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende strakke en sportieve kleuren. Ideaal om te dragen op warmere dagen, of om te combineren met een jacket of een vest. Een tee met een oversized pocket of juist met lange mouwen zorgt voor variatie in je kledingkast. Je herkent de shirts van AB Lifestyle aan het iconische logo op de borst van elke tee. Perfect om een fashion statement mee te maken, ongeacht de situatie waar je je in bevindt. Het jonge team van het merk daagt je uit om van je droom jouw lifestyle te maken.

Sportief en stijlvol

De items uit de lente- en zomercollectie van AB Lifestyle mogen dus niet in jouw garderobe ontbreken. Er is zelfs nog meer in hun nieuwe collectie te vinden, zoals stijlvolle shorts en korte jeans die een sportieve en sterke uitstraling hebben. Ook voor trainingsbroeken of volledige fashionpakken kun je prima bij dit merk terecht. Ben je juist op zoek naar schoenen? AB Lifestyle breidt steeds verder uit, onder andere met schoenen. Er zijn dus genoeg stijlvolle items waarmee je jouw garderobe deze lente en zomer kunt aanvullen.

Artikel delen: