Zaal Dijk gaat binnenkort weer open

Zaal Dijk gaat binnenkort weer open

LEMELE – YES! Eindelijk mogen wij onze deuren weer openen voor jullie! We kunnen echt niet wachten tot het eerste event. Wel is er een aantal aanvullingen op onze huisregels om te voldoen aan de geldende coronamaatregelen.


In de bus
Het is in de bus verplicht een mondkapje te dragen. Ook kan er steekproefsgewijs door de vervoerder een controle plaatsvinden op een negatieve testuitslag via de CoronaCheck-app.

Toegangstest
Om de evenementen in Zaal Dijk te bezoeken heb je een negatieve testuitslag nodig (tenzij je volledig gevaccineerd bent tegen het coronavirus). Deze test mag maximaal 40 uur oud zijn. Bijna al onze events beginnen op een zaterdag om 21:00. Dit betekent dat je uiterlijk de vrijdag ervoor om 06:00 een test hebt.

 

Je kunt eenvoudig de CoronaCheck-app downloaden in de App Store of in de Google Play Store. In deze app kun je een gratis testafspraak inplannen. Wanneer je gevaccineerd bent, hoef je geen test te doen. Je kunt dit ook in de CoronaCheck-app regelen. Meer informatie over de app vind je hier.

In Zaal Dijk
Zodra je binnen bent, mag je mondkapje af en vervalt de 1,5-meter afstand. Onze medewerkers worden ook voor het event getest.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik een mondkapje op?
Je moet in de bus en in de rij voor de entree een mondkapje dragen. Zodra je binnen in Zaal Dijk bent, mag je het mondkapje af doen.

Moet ik binnen 1,5 meter afstand houden?
Nee, dat hoeft niet.

Waar kan ik de CoronaCheck-app downloaden?
iPhone-gebruikers klikken hier, Android-gebruikers klikken hier.

 

Ik ben gevaccineerd, moet ik dan ook een test doen?
Je hoeft geen test te doen als je volledig gevaccineerd bent tegen het coronavirus. Let op! Je moet dit wel kenbaar maken in de CoronaCheck-app. Lees hier hoe je dit doet.

Wanneer moet ik een test doen?
De testuitslag mag maximaal 40 uur oud zijn. Dat betekent in de meeste gevallen dat je uiterlijk de dag vóór het event om 06:00 een test hebt. Je hoeft geen test te doen als je volledig gevaccineerd bent.

Telt een zelftest ook als toegangsbewijs?
Een zelftest is geen geldig toegangsbewijs.


Wat moet ik aan de deur laten zien?
De QR-code in de CoronaCheck-app en een geldige identiteitskaart. De medewerkers bij de entree controleren de QR-code met de officiële scan-app van de Rijksoverheid. Zij zien niet of jouw bewijs van een vaccinatie of een testuitslag gemaakt is.

Kijk hier wat u te wachten staat.en wie er op komt treden

Artikel delen: