Na sluiting Rabobank verdween ook de pinautomaat

Na sluiting Rabobank verdween ook de pinautomaat

DALFSEN –  Het dorp heeft al enige tijd geen Rabobank meer, helaas is daarmee ook de geldautomaat verdwenen. Belangrijk was dat de geldautomaat zou blijven. Nu komen de laatste tijd aardig wat meldingen binnen, waar de geldautomaat is gebleven.

Het pand aan het Kerkplein destijds gekocht door Vechtstede Notarissen Hardenberg.  Zij  verhuren  het aan de Rabobank. Vechtstede Notarissen staat buiten dit verhaal, zij zijn in deze geen partij.

De Rabobank heeft de pinautomaat overgedragen aan Geldmaat. Waarom de vertraging is opgelopen na het weghalen van het pinautomaat door Rabobank is niet duidelijk.

Waarschijnlijk zal het allemaal snel weer opgelost worden. Er is namelijk belooft dat er een pinautomaat met afstort faciliteit zou komen. Zie eerder bericht van Arjan Bosch in de krant. De inwoners van Dalfsen willen in de avonduren en in het weekend gewoon buiten kunnen pinnen. Een Geldmaat zou hier de oplossing kunnen zijn. Zo als de reclame al laat zien. De geldmaat. De geldautomaat voor iedereen!  (Foto geldmaat.nl)

Artikel delen: