Verrijk je woning met steigerhouten meubelen met de VanLonden-touch

Verrijk je woning met steigerhouten meubelen met de VanLonden-touch

Meubels gemaakt van steigerhout zijn in de interieurwereld al jaren ongekend populair. Nog steeds zijn items van dit stoere materiaal graag geziene toevoegingen in onder andere: de woonkamer, werkkamer, eetkamer en tuin. Het kwaliteitsmerk VanLonden.com behoort in Nederland tot een van de pioniers op dit gebied. Dennis van Londen en zijn team van ambachtslieden vervaardigen maatwerk meubelen volgens eigen ontwerp vanuit hun ruime werkplaats onder de rook van Breda. Wie deze locatie ooit heeft bezocht, zal beamen dat er met passie wordt gewerkt om de oude steigerplanken een tweede leven te geven.

Het is beslist niet zonder reden dat woningeigenaren de webshop van de specialist al meer dan twintig jaar weten te vinden om hun huis een karakteristieke uitstraling te geven met de steigerhouten meubelen met de onvervalste VanLonden-touch.

Recycleproduct

Steigerhout heeft een unieke uitstraling. Je ziet dat het ‘geleefd’ is. Het vindt zijn weg naar een tweede leven nadat het hout dienst heeft gedaan als steigerplank. De vakmensen van VanLonden gebruiken het materiaal graag om er robuuste meubels van te maken. Meubels met een rijk verleden en een mooi verhaal. Maar vooral comfortabele en tijdloze meubelen die vele jaren meegaan en het milieu ontzien. Steigerhouten meubelen zijn dus ook enorm duurzaam omdat het hout een recycleproduct is in optima forma. Bovendien passen ze in iedere interieurstijl. ‘Steigerhout is geen hype, maar vult een nieuwe stroming in. De belangstelling voor deze meubelen is sinds wij ze zijn gaan maken alleen maar verder toegenomen’, vertelt Dennis van Londen.

Meubels voor binnen en buiten 

Alle steigerhouten producten worden met de hand gemaakt en met zorg in elkaar gezet. Het leuke aan de steigerhouten meubels van VanLonden is dat je er het hele huis – zowel binnen als buiten – mee kunt inrichten. Onder het grote en gevarieerde assortiment vind je eindeloze mogelijkheden die geschikt zijn voor zitten, opruimen en eten. Wil je op een zonnige dag samen in de tuin genieten? Met tuinmeubels van steigerhout kun je de tuin sfeervol inrichten. Wil je van elke maaltijd een feest maken? Dan kan zowel binnenshuis als buiten met een steigerhouten tafel. Ook een opgeruimde woning begint bij VanLonden.com. Want steigerhouten opbergmeubels zijn praktisch en staan heel stoer.

Steigerhouten bedden 

Ook voor de slaapkamer maakt de enthousiaste steigerhoutspecialist de mooiste meubelen. Slapen in bed van VanLonden maakt dromen nog fijner. De steigerhouten bedden kunnen volledig op maat worden gemaakt. Zoals een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed en een kinderbed hoogslaper. Die zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. VanLonden.com levert ook lattenbodems en matrassen. Je kunt de look van je slaapkamer compleet maken met nachtkastjes, kledingkasten en bureaus.

Artikel delen: