D’Irish Folk bij “Boerhoes” tijdens Kunst om Dalfsen

D’Irish Folk bij “Boerhoes” tijdens Kunst om Dalfsen

DALFSEN – D’Irish Folk is een enthousiast clubje muzikanten, die zich toeleggen op het spelen van Ierse en Schotse songs. D’Irish is een samenvoeging van Drenthe en Irish.

Deze band uit Drenthe e.o. met 1 Dalfsenaar bestaat uit fans van The Dubliners, The Kilkenny’s, The Poques, Scrum, Dougie Maclean, Dublin Legends en vele andere bekende namen uit de Ierse en Schotse folkscene. Het repertoire staat dan ook vol met bekende liedjes van deze artiesten en de band speelt er ook nog de nodige tunes bij. Als liefhebbers van het genre treden ze op geheel in stijl en met heel veel plezier.

Geniet van de verhalen en zing mee worden met de bekende liedjes als The wild Rover, whiskey in the Jar, Caledonia, Throw me a Penny. Dans mee of luister gewoon lekker naar deze band die ook nog eens meerstemmig zingen en vele instrumenten bespelen. Zin in een Iers, Schots en Scheef feestje, dan bent u bij deze band aan het goede adres. Bestel maar vast de eerste Guinness…….

Zaterdag 18 en zondag 19 september gaan ze gewoon als ware het een oefenavond, spelen bij “Boerhoes” aan de Koepelallee. Beide dagen spelen ze 4 a 5 sessies van een klein half uur.

Foto's 2
D’Irish Folk bij “Boerhoes” tijdens Kunst om Dalfsen
Artikel delen: