Daarom is de Heinoseweg een week afgesloten

Daarom is de Heinoseweg een week afgesloten

DALFSEN – De mouw is uit de aap! We weten nu  waarom de weg een week is  afgesloten. Per ongeluk zijn wat adressen  vergeten, (van ook bedrijven)  om een nieuwsbrief te bezorgen. Maar  ze gaan aan het werk met die kraskeien die telkens weer aan de wandel gaan en voor gevaar zorgen voor fietsers.

Hier een kopie van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Heinoseweg. Wij, Lansink Wegenbouw BV, gaan in opdracht van de gemeente Dalfsen werkzaamheden uitvoeren bij u in de straat. Op maandag 20 september aanstaande gaan wij starten met onze werkzaamheden. In deze brief vertellen wij u daar graag meer over.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw aanbrengen van grasbetonstenen naast de rijbaan. Deze werkzaamheden kunnen wij helaas niet uitvoeren zonder dat u hier hinder van gaat ondervinden. Uiteraard proberen wij deze zo minimaal mogelijk te houden. De werkzaamheden zullen gefaseerd uitgevoerd gaan worden. Om dit op een veilige wijze te kunnen doen sluiten wij de rijbaan af voor al het doorgaande verkeer. De aanliggende percelen zijn nagenoeg altijd op de normale wijze bereikbaar.

 

Bereikbaarheid

Zoals gezegd blijft uw perceel nagenoeg ongehinderd bereikbaar. Uitsluitend op de momenten dat wij daadwerkelijk bij uw toegang aan het werk zijn, zal deze gestremd worden. Heeft u hier vragen over belt u dan gerust. Voor het doorgaande verkeer stellen wij een omleiding in. Deze worden middels tijdelijke bebording weergegeven.

 

Vragen & Opmerkingen

Heeft u vragen, neem dan contact op met Lansink Wegenbouw. Dit kan heel eenvoudig, op de volgende manieren;

  • Tijdens de hele uitvoeringsperiode kunt u contact opnemen met de uitvoerder, Jan Silderhuis. Jan is telefonisch bereikbaar op 06 – 51 41 33 35;
  • Natuurlijk kunt u ook onze medewerkers aanspreken als zij bij u in de straat aan het werk zijn.

Kunnen de hulpdiensten mij nog wel bereiken?

Uw veiligheid staat voor op! Alle panden blijven daarom altijd bereikbaar voor politie, brandweer en ambulance. De brandweer houdt ook toegang tot hulpmiddelen als bluskranen en riolering. De hulpdiensten zijn door de gemeente Dalfsen op de hoogte gebracht van de wegafsluitingen.

Foto's 3
Daarom is de Heinoseweg een week afgesloten
Daarom is de Heinoseweg een week afgesloten
Artikel delen: