Hoe kijkt u tegen de nieuwe coronamaatregelen

Hoe kijkt u tegen de nieuwe coronamaatregelen

Op een aantal momenten gingen we als gemeente  in gesprek met inwoners en ondernemers over hoe de verschillende fases beleefd werden en hoe er vooruit gekeken werd naar de tijd ná corona.

Kort geleden zijn er nieuwe maatregelen bekend gemaakt die ingaan op 25 september: geen afstand meer houden en bij een aantal gelegenheden een coronapas laten zien om toegang te krijgen. We merken dat deze nieuwe fase ook weer nieuwe vragen, zorgen en ideeën met zich meebrengt. En we zien dat er heel verschillende opvattingen leven. Wij vinden het van belang dat we elkaars standpunten kennen en dat we respect en begrip hebben voor de verschillende opvattingen die er leven. Hoe kijkt u aan tegen de fase die per 25 september aanbreekt?

In gesprek

Burgemeester Erica van Lente en wethouder Jan Uitslag nodigen u uit om met hen in gesprek te gaan. Voor inhoudelijke vragen over het coronavirus of de bestrijding ervan, zal er ook iemand van de GGD IJsselland aanwezig zijn.

U bent van harte welkom voor een gesprek (en uiteraard een kopje koffie of thee) op woensdag 22 september van 9:00-10:00 uur in het gemeentehuis in Dalfsen en een week later op dinsdag 28 september van 17:30 – 18:30 uur in De Spil in Nieuwleusen.

Mocht u al weten dat u aanwezig wilt zijn, dan horen we dat tevoren graag van u via aanmelden@dalfsen.nl of telefoonnummer 0529 48 83 02 . Maar u kunt ook spontaan binnen komen lopen op de vermelde tijdstippen.

 

Artikel delen: