Sla je slag met Black Friday Deals

Sla je slag met Black Friday Deals

A.s vrijdag, 26 november, is het Black Friday! Dat betekent korting op àlle producten van Vitaliteits- en Mediumpraktijk Berlinda A. Reurink bij Markt•.

Wij hebben o.a edelstenen, Boeddha’s, aromatherapie, Dier- en welzijnhangers, kaartendecks, zoutkristalproducten en meer!

Onze zoutkristallampen zijn gemaakt van Himalaya-zout.

Zoutlampen zorgen voor een betere leefomgeving. Zij zuiveren de lucht door negatieve ionen af te geven, waardoor de schadelijke positieve ionen van b.v elektronische apparatuur en evt bacterieën uit de lucht verdwijnen. Zoutlampen zijn dus niet alleen mooi om te zien, maar zuiveren de lucht die ingeademd wordt. Zo is de lamp erg prettig voor mensen met b.v allergieën, luchtwegaandoeningen en COPD.

Doordat de zoutlamp negatieve ionen af geeft, heeft het ook een ontspannen werking, waardoor het ook een zeer gunstige invloed heeft op een kinderkamer.

Wil je graag gebruik maken van onze Black Friday deals, maar ben je vrijdag niet in de gelegenheid om Markt• te bezoeken? Bestellen via de productcatalogus van Vitaliteits- en Mediumpraktijk Berlinda A. Reurink kan ook! Voeg ons daarvoor toe op WhatsApp: 0653113924 en stuur gerust een bericht als er vragen zijn!

Artikel delen: