Je mooiste momenten mooi bewaren

Je mooiste momenten mooi bewaren

Foto’s maken doen we tegenwoordig allemaal en overal. De hele dag door leggen we vast wat we aan het doen zijn en delen het op de socials. Maar hoe vaak kijken we eigenlijk terug naar wat we zoal bij elkaar geklikt hebben? De meeste foto’s staan ongezien op onze telefoon.

Maar er zijn momenten die het waard zijn om op een mooie manier in beeld te brengen en er zo een blijvende en tastbare herinnering aan te bewaren. Je trouwdag bijvoorbeeld, de mooiste dag van je leven. Kosten noch moeite worden gespaard. Jullie zien er prachtig uit, de locatie is speciaal gekozen en ook jullie gasten hebben erg hun best gedaan. Er gebeurt zoveel die dag en de emoties lopen soms hoog op. Hoe fijn is het dan dat een trouwfotograaf daar de plaatjes van maakt? Zodat jullie daar later in alle rust op terug kunnen kijken. En opnieuw beseffen hoe gelukkig jullie met elkaar zijn en hoe mooi het was om dat te vieren.

Een andere heel bijzondere periode waar je later graag op terug wilt kunnen kijken is de tijd dat je in verwachting was. Je maakt het maar een of een paar keer mee in je leven. Wat is het mooi om te zien hoe een vrouwenlichaam verandert in die periode dat er een nieuw leven binnen in haar groeit. Na de geboorte van jullie kind staat het leven op zijn kop. Alles verandert, je hebt het super druk en ieders aandacht gaat nu uit naar de baby. Logisch en helemaal goed, je kan er zelf ook geen genoeg van krijgen. Maar wat is dan mooi dat je die hele intieme en tedere foto’s hebt laten maken tijdens de zwangerschapsfotoshoot . Als je die bekijkt weet je weer hoe het voelde toen je zwanger was. En besef je hoe bijzonder die tijd van je zwangerschap was toen jullie kindje nog helemaal alleen van jullie was.

Herinneringen maken

Samen leuke dingen doen. Herinneringen maken met de mensen die je lief zijn. Dat geeft kleur aan je leven. En als je er later op terugkijkt komt dat gevoel weer even terug. Wat was dat leuk. Wat hebben we toen gelachen. Een familie fotoshoot met een professionele fotograaf is een uitje op zich. De familie fotograaf past zijn werkwijze aan jullie wensen aan. Wat voor soort foto’s willen jullie en wat is een locatie en een activiteit die bij jullie past? Het bos is bijvoorbeeld altijd een mooie plek voor een fotoshoot. Het is de bedoeling dat jullie tijdens de fotoshoot zoveel mogelijk jezelf zijn en ontspannen je eigen ding doen. Gezellig samen genieten van een mooie dag terwijl de fotograaf dat zo ongemerkt mogelijk vastlegt. Zo heb je een leuke dag met de familie en mooie blijvende herinneringen om nog heel lang met veel plezier op terug te kijken.

Artikel delen: