Jos Ramaker weer lijsttrekker Gemeentebelangen Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Jos Ramaker weer lijsttrekker Gemeentebelangen Dalfsen

DALFSEN – Met groot vertrouwen hebben de leden van Gemeentebelangen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen Jos Ramaker weer bovenaan kieslijst nummer 1 geplaatst. ‘Wij zijn bijzonder trots dat we als grootste partij van Dalfsen met Jos een stabiele en zeer ervaren lijsttrekker hebben!’ zei voorzitter Jolande Onderdijk na de inloop ledenvergadering van vorige week.

‘Jos Ramaker is al 15 jaar ons betrouwbare boegbeeld, en voor heel veel inwoners een vertrouwde naam in de Dalfser politiek. Jos maakt voor iedereen tijd, luistert naar wat er speelt en maakt zich hard voor wie het nodig heeft. Hij doet het ook als fractievoorzitter in de gemeenteraad gewoon hartstikke goed. Jos is al jaren het gezicht van Gemeentebelangen, oók gewoon weer bij de komende raadsverkiezingen op 16 maart volgend jaar. Daar zijn we heel blij mee!’

Jos zelf vindt het mooi gesproken, maar heel normaal. ‘Ik doe gewoon mijn best, werk graag samen in de fractie en ook met de andere partijen in de raad. Gewoon betrokken en het zo goed mogelijk regelen voor alle Dalfsenaren is het doel. Ik wil gewoon de beste keuzes helpen maken voor de inwoners, verenigingen en bedrijven in de hele gemeente Dalfsen. Nu, maar ook voor de toekomst. Zodat we allemaal zo lang mogelijk plezier van onze raadsbesluiten hebben.’

‘De lijst is op hoofdlijnen door de leden akkoord bevonden, maar wij verwachten nog wel een paar kleine aanpassingen te kunnen doen. Het wordt in ieder geval een mooie en lange lijst, met heel veel ervaring in de top en ook veel nieuwe kanjers om op te stemmen, echt uit álle kernen en uit het buitengebied. De definitieve lijst wordt zo gauw mogelijk gepresenteerd!’ aldus voorzitter Onderdijk.

Kort na de ledenvergadering is bekend geworden dat ons zeer gewaardeerde lid Herman van den Berg is overleden. Herman is 12 jaar lang schaduwfractielid geweest, en hij was iedere vier jaar lid van de kiescommissie.
Hij trok daarbij samen op met Peter Meijerink. Beide heren hebben, met al hun ervaring ook dit jaar weer de vele gesprekken gevoerd met de kandidaten. Wij zijn Herman bijzonder erkentelijk voor zijn grote inzet door de jaren heen als gewoon betrokken lid, in de schaduwfractie en het mede-samenstellen van de kieslijst.

Artikel delen: