Kerstman bezoekt de Spil - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kerstman bezoekt de Spil

NIEUWLEUSEN – Kerstman bezoekt de Spil Kulturhus en Agnieten College‘. Goedgevige Kerstman onder de indruk van Kerstpakkettenactie van de Spil Kulturhus en het Agnieten College. De Kerstman bezoekt morgenmiddag rond 13.25 u de Spil Kulturhus en het Agnieten College. Graag wil de Kerstman daar iedereen bedanken die betrokken is geweest, of nog steeds is, bij de Kerstpakkettenactie.

Mede dankzij een tip van de Angels Army ( een lichtproject in de omgeving Nieuwleusen Dalfsen van alle 1e klassen van het Agnieten College ) hoorde de Kerstman van deze bijzondere actie.

“ Het lijkt wel op, hoe donkerder het wordt om ons heen, hoe meer we gaan delen en geven “, merkt de Kerstman op. “ Deze acties helpen mij geweldig, om ook even rust te kunnen nemen in deze drukke tijd.  Zal het niet mooi zijn wanneer ik als Kerstman uiteindelijk overbodig ben “.

De Kerstman wil nu eens de gevers zelf bedanken en in het licht zetten.

Om 13.00 u vertrekt de Kerstman vanaf het Westerveen. Wat hij daarvoor heeft gedaan, en wat hij na het bezoek aan de Spil gaat doen, niemand weet het. Hij gunt in ieder geval zijn rendieren wat rust, en komt met een ponykar, al zingend en bellend naar de Spil.

Route ;

Vertrek Natuurboerderij Balk In, Westerveen, Nieuwleusen 13.00 uur

  • Bosmanweg
  • Patrijslaan
  • Zwaluwlaan
  • Koningin Julianalaan
  • De Spil Kulturhus aankomst ongeveer 14.25 uur
Artikel delen: