Filippino Snertwandeling kan helaas weer niet doorgaan! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Filippino Snertwandeling kan helaas weer niet doorgaan!

HEINO – Op zondag 9 januari 2022 stond voor de 13e keer de jaarlijkse Filippino snertwandeling gepland, de sponsorwandeling van de Red Horse Company uit Heino, Lierderholthuis en omstreken. Na de persconferentie van dinsdag 14 december kunnen we geen ander besluit nemen dan het te cancelen. We willen geen groepen mensen bij elkaar brengen in deze coronatijd. We vinden de gezondheidsrisico’s voor de wandelaars en de vele vrijwilligers te groot!

Hopelijk in het voorjaar!
Er staan mooie routes van 5 en 10 km op papier en de eigenaren van de start en pauzeplek willen graag meewerken om er op een ander tijdstip een gezellige wandel-dag van te maken in de Sallandse natuur. We hopen dat we in de loop van volgend jaar de Filippinosnertwandeling alsnog kunnen organiseren en vele wandelaars kunnen verwelkomen!

Wat is de Stichting Red Horse Company?
De Red Horse Company is een stichting die bestaat uit een groep vrijwilligers uit Heino, Lierderholthuis en omstreken die jaarlijks 3 weken of langer op “bouwreis” gaat naar de Filippijnen om huizen te (helpen) bouwen voor mensen die geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben. Denk hierbij aan slachtoffers van een Tyfoon en de allerarmsten die in een bamboehutje wonen en keer op keer getroffen worden in het regenseizoen. Met het sponsorgeld van de Filippino snertwandeling helpen we mee om mensen uit een uitzichtloze situatie te halen door hen een veilig en waardig onderkomen te bieden. Als gezinnen in een veilig huis wonen zijn de kansen voor ouders om te werken, en hun kinderen naar school te laten gaan groter. Ons Motto is: een druppel op de bekende gloeiende plaat? Óók een enkele druppel helpt!
We zijn er trots op dat elke eurocent die gedoneerd wordt, ook daadwerkelijk aan het goede doel besteed wordt. Alle kosten voor reis, verblijf , eten en drinken worden door de personen die meegaan met de “bouwreis” zelf bekostigd.

Mocht je een vrijwillige bijdrage willen geven kan  dat op de rekening van Red Horse Company rekeningnummer is NL88RBRB 0845 1409 22. Meer info www.redhorsecompany.nl en redhorsecompany facebookpagina .

Namens de wandelcommissie en bestuur van de Stichting Red Horse Company wensen wij jullie hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Foto's 3
Filippino Snertwandeling kan helaas weer niet doorgaan! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Filippino Snertwandeling kan helaas weer niet doorgaan! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: