Jo Tielbeke Lemelerveld overleden

Jo Tielbeke Lemelerveld overleden

LEMELERVELD – De Heer Jo Tielbeke de oprichter van Tielbeke transport in Lemelerveld is op 91 jarige leeftijd overleden. We hebben nog foto’s gemaakt door Wim van maart 2016, die dag was  officieel gestart met een forse uitbreiding van de bedrijfsgebouwen aan de Constructieweg te Lemelerveld.

In 1958 is Jo Tielbeke in Lemelerveld gestart en zijn (inmiddels overleden) broer Arnold Tielbeke met een transportbedrijf (volgens mij was dat aan de Nijverheidsstraat op de locatie waar nu de brandweerkazerne staat red.) Een transport en distributiebedrijf met toen in totaal ongeveer 350 medewerkers op diverse locaties welke vooral de laatste jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dat aantal is ondertussen al veel meer geworden.

De starter van het oorspronkelijk bedrijf, de toen 86 jarige Jo Tielbeke mocht dan ook de eerste handelingen met de kraan verrichten. De oude directeur Jos Heitbrink en de huidige directie de heren Robert Tielbeke en Ernst-Jan Dorgelo waren getuige van dit heuglijk moment en lieten daarna de champagne dan ook rijkelijk stromen.

 

 

Foto's 3
Jo Tielbeke Lemelerveld overleden
Jo Tielbeke Lemelerveld overleden
Artikel delen: