Caravan Centrum Lagas van vader op zoon - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Caravan Centrum Lagas van vader op zoon

DALFSEN – Caravan Centrum Lagas al ruim 25 jaar een begrip in Dalfsen en omstreken. Rolf, zoon van Will gaat per 17 maart de zaak overnemen en heeft grote plannen, zo wordt de werkplaats uitgebreid en de winkel verbouwd.

De werkplaats wordt uitgebreid met 2 bruggen, waarvan 1 brug een speciale camper brug wordt voor het onderhoud van campers. Daarnaast komt er een brug, dat gaat waarschijnlijk een inbouw brug speciaal voor caravans worden. Er kunnen straks ook G607 keuringen uitgevoerd worden. Dit is een speciale keuring voor gas voor de Duitse campings. Deze certificering wordt uitgereikt door het “Deutscher Verband Flussiggas”. Heeft u deze in Duitsland verplichte goedkeuring niet dan kan er een standplaats op de camping geweigerd worden.

Rolf werkzaam als elektricien bij Morrenhof Jansen installatiebedrijven zal hier voorlopig 3 dagen werkzaam blijven en zal de resterende dagen van de week, de taken van zijn vader gaan overnemen. In de toekomst zal hij de zaak geheel overnemen.

Met toonaangevende merken zijn zij de specialist voor al uw vakantie plezier. Als je de kampeerwinkel binnenstapt, vindt je alles op het gebied van kamperen. Er zijn dit jaar twee merken toegevoegd, waarvan Caravancentrum Lagas is officieel dealer is geworden HPC hydraulics en Travelvision zijn aan het assortiment toegevoegd. Merken, zoals 123 Products, Gently en Thule zijn ook uitgebreid vertegenwoordigt.

Daarnaast kunt u terecht voor stalling en onderhoud en geniet u altijd van een uitstekende services voor u caravan of camper.

Voor meer info kijk je op de website van Caravan Centrum Lagas de startplaats voor zonnige en plezierige vakanties.

Artikel delen: