CDA Dalfsen is zeer tevreden met zetelwinst

CDA Dalfsen is zeer tevreden met zetelwinst

DALFSEN – ‘Trots. Dat zijn we, want wat vonden we het spannend!’, zo reageert CDA-lijsttrekker Betsy Ramerman op de verkiezingsuitslag voor de gemeenteraad. Het CDA snoepte een raadszetel af van Gemeentebelangen en gaat de komende periode in met zes raadsleden.

De volledige reactie van Betsy Ramerman. ‘Landelijk valt er nog veel te winnen, dat wisten we al op het moment dat de campagne was gestart. We hielden er dan ook rekening mee dat dit zich zou kunnen doorvertalen naar Dalfsen. Misschien wel juist daarom was de groep er extra opgebrand om een goede campagne te draaien. Bij het sluiten van de stembureaus hadden we allemaal het gevoel “we hebben er alles uitgehaald”.

We hebben de afgelopen vier jaar hard gewerkt om onderscheidend te zijn, ondanks de pandemie veel gesprekken gevoerd en er gestaan voor onze inwoners. Daarnaast hadden we een hele mooie lijst met in elke kern kandidaten die geworteld zijn in de samenleving. Met de gehele lijst hebben we flink campagne gevoerd, een intensieve maar bovenal ook een gezellige periode. Maar je weet nooit of dit voor de stemmer voldoende is.

Op basis van de voorlopige einduitslag heeft het zijn vruchten in ieder geval afgeworpen. Dat elke kern nu weer vertegenwoordigd is in de fractie is een mooie opsteker die past bij onze basis. Elke kern verdient de volle aandacht als het gaat om de uitdagingen die voor ons liggen, dat is goed voor alles en iedereen in Dalfsen. We bedanken alle kiezers voor hun stem en het gegeven vertrouwen!’.

Artikel delen: