‘Rijden voor Geluk’ WensAmbulance Oost Nederland - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

‘Rijden voor Geluk’ WensAmbulance Oost Nederland

REGIO – ‘Rijden voor Geluk’ is een groep enthousiaste motor- en trikerijders die een jaarlijks evenement organiseren om zodoende geld in te zamelen voor Stichting WensAmbulance Oost-Nederland. WensAmbulance Oost-Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk (ANBI erkend).

De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken mogelijk te maken door passend liggend vervoer aan te bieden.
Door de organisatie van “Rijden voor Geluk’ worden diverse activiteiten bedacht, waaronder een groot evenement op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2022.
Trikers, Bikers opgelet speciaal voor de mensen die van “Rijden voor Geluk” een gezellig weekendje weg willen maken, het is wederom mogelijk om geheel gratis op ons mooie complex te overnachten, uiteraard wel in jou eigen tent, caravan of camper.
Het complete evenement duurt het hele Pinkersterweekend, van vrijdag 3 juni 12.00 uur tot maandag 09.00 uur.

Braderie & trike run zaterdag 4 juni
De braderie biedt leuke activiteiten voor jong en oud: Men kan genieten van springkussens, een kinderkermisdraaimolen, schminken, diverse eet- en dranktentjes
en er zijn er live optredens met meerdere artiesten, waaronder Henny Thijssen, Geraldien de Lange, Geert Hiemstra en vele anderen.
Ook kunt u een rondje meerijden op een Trike-zijspan. Kinderen en mensen met een beperking kunnen gratis opstappen.
Wilt u ook hier staan met een marktkraam? Dit is uiteraard mogelijk. Voor een kraam van 3 meter met een dak zijn de kosten €17.50,- en een grondplaats 3 meter is €7.50,-. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
Voor aanmelden en of meer informatie kunt u mailen naar info@rijdenvoorgeluk.nl.
Braderie: 9.00 t/m 17.00 uur
Locatie: Haaksbergsche Schutterij, Scholtenhagenweg 40b Haaksbergen

‘Rijden voor geluk’ toertocht zondag 5 juni
Alle type motoren en trikes zijn welkom voor deze toertocht door Haaksbergen en omgeving. Veel rijders nemen achterop mensen met een beperking of kinderen mee.
Ook rijden er wensambulances mee. Hoe mooi is dat! Patiënten die helemaal dol zijn op motoren en trikes en vanwege hun ziekte niet zelf meer kunnen rijden kunnen zo toch meerijden. Bij terugkomst staat er een heerlijk bbq met live muziek te wachten.
Meer informatie kunt u vinden op www.rijdenvoorgeluk.nl.
Meer informatie over WensAmbulance Oost Nederland en het insturen van een wens kunt u vinden op de site www.wensambulance.nl.

Foto's 3
‘Rijden voor Geluk’ WensAmbulance Oost Nederland - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
‘Rijden voor Geluk’ WensAmbulance Oost Nederland - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: