Jos Ramaker stopt als raadslid Gemeentebelangen

Jos Ramaker stopt als raadslid Gemeentebelangen

DALFSEN – Het bestuur van Gemeentebelangen in Dalfsen heeft veel respect voor het besluit van Jos Ramaker om zijn nieuwe raadszetel niet te accepteren.

Jos Ramaker heeft zijn besluit als volgt te kennen gegeven:

“Met pijn in het hart neem ik maandagavond afscheid van de gemeenteraad
van Dalfsen. De situatie rondom mijn persoon doet erg veel met mij.

Ik wil de 958 kiezers die een stem op mij uitbrachten en ook de vele mensen die de laatste weken van zich hebben laten horen heel erg bedanken. Ik voel een enorme steun van alle mensen die mij kennen.”

Uit de zware afweging die Jos heeft gemaakt blijkt zijn integriteit en betrokkenheid, bij Gemeentebelangen en bij de lokale gemeenschap. Jos wil hoe dan ook voorkomen dat zijn persoonlijke omstandigheden effect zouden kunnen hebben op het werk van Gemeentebelangen in de gemeenteraad van Dalfsen. Dat siert hem.

Jos heeft altijd het belang van anderen boven dat van zichzelf gesteld. Wie Jos kent zal dat beamen. Hij geeft nu met pijn in zijn hart zijn geliefde raadszetel op. Ook dat is politiek. Een mooi vak, maar soms ook hartverscheurend en meedogenloos. Wij voelen enorm met Jos mee, en waarderen hem na zijn moeilijke en moedige besluit des te meer voor alles wat hij voor Dalfsen heeft gedaan als raadslid, en voor de opbouw van een brede en solide basis voor Gemeentebelangen in Dalfsen.

Maandagavond neemt Jos in de laatste raadsvergadering in de oude samenstelling officieel afscheid van de raad. Dit doet hij gelijk met onze andere raadsleden Jolande Upper, Hans Ellenbroek en Wim Pessink, en onze wethouder Ruud van Leeuwen.

Artikel delen: