“Een mooiere wereld”: humoristisch, romantisch, muzikaal genot met De Andersons

 “Een mooiere wereld”: humoristisch, romantisch, muzikaal genot met De Andersons

DALFSEN – Misschien ken je ze van hun voorstelling met Arjan Lubach. Gemist? Kom dan naar het nieuwe programma van de Andersons, met als motto: ‘Een mooiere wereld’: zaterdagavond 9 april om 20.30 u. in Theater De Stoomfabriek.

Een titel vol hoop van dit Zweeds-Nederlandse kleinkunst duo. Laat je inspireren door hun oorspronkelijke kijk op de wereld. Ervaar de hartstochtelijke vertolking van deze visie met muziek en prikkelende teksten. Lach mee met de aanstekelijke humor. En herken de vrije geest van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. Geniet van de prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper. Het komt allemaal samen in dit unieke theaterconcert.

Hoe maken we de wereld mooier? Hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario’s? In ‘Een mooiere wereld’ vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en de groei van hun liefde. Tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. Maar met komst van kleine Noah komen ook grote vragen. De Andersons gaan te rade bij Astrid Lindgren, de enige echte koningin die Zweden ooit heeft gehad.

De Anderson vertellen een verhaal van en voor ons allemaal: jonge ouders, grootouders,  iedereen die ooit kind is geweest.  De voorstelling ‘Een mooiere wereld’ is niet alleen een zoektocht naar een mooiere wereld, het ís een mooiere wereld. Eén waarin je je kunt onderdompelen, en dat inspireer!.

Laat je ook onderdompelen in deze mooiere wereld en bestel gauw kaarten: www.theaterdestoomfabriek.nl

Artikel delen: