Turner hristo knol geplaatst voor nk springen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Turner hristo knol geplaatst voor nk springen

NIEUWLEUSEN – Gisteren, zaterdag 21 mei was een goede dag voor GVN uit Nieuwleusen. In Kulturhus de Spil waren er turnwedstrijden voor zowel de meerkamp als individueel toestel turnen. De hele dag zijn er turnsters in actie gekomen, waarbij het voor de meesten de laatste wedstrijd van het seizoen zou zijn.
Joelle de Ruiter turnde een mooi stabiele wedstrijd.

 

Bij de jongsten wisten Iris Kijk in de Vegte, Lindsey Post , Julia Dunnink en Nora Bos de eer hoog te houden en hebben mooie oefeningen geturnd. In de laatste wedstrijd hebben de junioren Linde Borger, Claudia Hekman en Anouck Last een goede vooruitgang laten zien. Waarbij de balk als hoogtepunt aangemerkt kan worden. Alle drie hebben ze enorme strakke oefeningen laten zien, wat ook beloond werd door de jury. Anouck wist dit als beste te doen en mocht een 3 de prijs in ontvangst nemen. Een mooie afsluitende wedstrijd voor al deze turnsters.

Tegelijkertijd waren er in Drachten, de plaatsingswedstrijden individueel springen. Waarbij je je kon plaatsen voor het NK eind juni in Rotterdam. Hristo Knol is deze uitdaging aangegaan en niet zonder resultaat, Op aitrack en minitramp kwam hij net tekort, maar op minitramp Pegasus sloeg Hristo toe. Hij is 2 de geworden en tevens nu als 2 de geplaatst voor het NK op 25 juni as. Een enorme prestatie waar GVN erg trots op is, en voor Hristo is het dan mogelijk om Nederlands kampioen te worden. Volgende week zaterdag 28 mei en zondag 29 mei zijn de afsluitende toestelfinales voor dames in De Spil in Nieuwleusen, waarbij veel turnsters van GVN in actie zullen komen.

Foto's 2
Turner hristo knol geplaatst voor nk springen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: