Openhuis kindcentrum de Kubus - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Openhuis kindcentrum de Kubus

WIJTHMEN – Ook wanneer uw kind (in de toekomst) niet naar basisschool de Kubus gaat bieden wij een fijne opvangplek waar kinderen zich de eerste jaren met veel plezier in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden.

24 juni Openingsfeest Kindcentrum De Kubus Wijthmen
Op 1 juni is Kindcentrum De Kubus officieel geopend. Alle kinderen tussen de 0 en 13 jaar zijn van harte welkom voor kinderdagopvang, BSO of basisonderwijs. Op de locatie in het Kulturhus De Elshof in Wijthmen kunnen zij zich met plezier in een veilige omgeving ontwikkelen.

Openingsfeest op 24 juni!
Op 24 juni is iedereen de hele dag door van harte welkom tijdens het openingsfeest van Kindcentrum De Kubus! Er zijn dan allerlei gezellige activiteiten voor de kinderen. De deuren van de Kubus staan dan natuurlijk open zodat iedereen een kijkje kan nemen in het gloednieuwe kindcentrum.

Op 24 juni wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de prijsvraag. Kijk op www.kubus-zwolle.nl hoe je mee kunt doen.
De deur staat voor u open!
Nieuwsgierig naar Kindcentrum De Kubus of zijn er vragen? Neem dan contact op met Marja Tijs, directeur Kindcentrum De Kubus, voor een rondleiding of een gesprek. Telefoon: 0529-401369, e-mail: directeur.kubus@kinderopvangcatent.nl

Artikel delen: