Kantoorruimte te huur aan de vesting 35 in Dalfsen

Kantoorruimte te huur aan de vesting 35 in Dalfsen

Heb je een bedrijf, maar geen eigen kantoor? Dan kun je kantoorruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw aan de vesting 35 in Dalfsen. Op zo’n creatieve broedplaats werk je tussen collega-ondernemers en bespaar je kosten. We hebben een ruimte van 120m2 en een ruimte van 40 m2 te huur.

Voordelen bedrijfsverzamelgebouw

Veel zzp’ers werken vanuit huis. Vanaf je zolderkamer of de keukentafel werken kan best eenzaam voelen. In een bedrijfsverzamelgebouw is er altijd wel iemand om een praatje mee te maken of te sparren. Zo voelt het dus toch alsof je collega’s hebt.

Faciliteiten delen

Aan de Vesting in Dalfsen vind je voorzieningen die je deelt met andere huurders. Denk aan toiletten, een keuken of koffiebar of een vergaderruimte. Dit scheelt je regelwerk, maar ook kosten.

Groter netwerk

In een bedrijfsverzamelgebouw weet je wie je buren zijn en zij weten wie jij bent. Zo heb je automatisch een groter netwerk. In de waan van de dag zie je elkaar wel, maar weet je eigenlijk niet wat iedereen doet. Dit is dus een leuke manier om elkaar te leren kennen”.

Je kunt collega-ondernemers inschakelen voor opdrachten of mensen uit je netwerk naar hen doorverwijzen. Andersom kun jij gebruikmaken van het netwerk van je buren. Het is handig dat je werk waar je zelf niet zo goed in bent kunt uitbesteden aan iemand die in hetzelfde gebouw of netwerk zit”.

Flexibiliteit

Elk bedrijfsverzamelgebouw heeft zijn eigen voorwaarden, maar over het algemeen ben je als huurder vrij flexibel. De huur is na 2 jaar maandelijks opzegbaar. Door relatief korte overeenkomsten aan te gaan maakt het jou makkelijk om te verhuizen naar een ander pand of andere stad als dat nodig is. Als de kans zich voordoet is het altijd bespreekbaar te schuiven naar een groter kantoor of kleiner kantoor.

Uitstraling

Is status voor jouw business belangrijk, de Vesting in Dalfsen is een pand met veel ruimte en een uitstraling van deze tijd. Daarbij kun je de uitstraling van je eigen kantoor helemaal zelf bepalen,

Foto’s ter illustratie

Verzamelkantoor geschikt voor jou?

Een afweging van de voor- en nadelen bepaalt of een gedeelde werkplek geschikt voor je is. Kom eens een kijkje neme en kom er achter:

  • Wie de andere huurders in het pand zijn. Passen die bij jou?
  • Welke faciliteiten het bedrijfsverzamelgebouw biedt. Kun je je afzonderen in een stilteruimte? Hoe smaakt de koffie? En is er ruimte om klanten te ontvangen?
  • Hoe de sfeer is. Is het er niet te studentikoos of juist te zakelijk voor jouw onderneming?
  • De kosten. Staat duidelijk op papier welke kosten bij de huur inbegrepen zijn.
  • De opzegtermijn.
  • De inrichting.

Kosten kantoorruimte huren

Kantoorruimte huren in een verzamelpand is een stuk goedkoper dan een eigen pand huren. De kosten voor een ruimte van 120 m2 zijn €2200 en de ruimte van 40 m2 is €650. De energie en internet (glasvezel) zijn hier bij in begrepen.

Ben je geïnteresseerd ? Stuur dan een mail naar info@rusd.nl en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Artikel delen: