Maak kennis met het veelzijdige vak van fietsenmaker Toe aan een versnelling in je loopbaan?

Maak kennis met het veelzijdige vak van fietsenmaker Toe aan een versnelling in je loopbaan?

In ons land neemt het aantal fietsers enorm toe, waardoor er in de fietsbranche volop werk is. Daarom hebben o.a. Deltion College, Werkgeversservicepunt Regio Zwolle, Wes- terman Logistics, Vakmensen en werkgevers in de fietsbranche de handen ineengeslagen en het ‘Voorschakeltraject Basis Fietstech- niek’ ontwikkeld. Een 10 weken durend leer- werktraject waarin je kennismaakt met het veelzijdige vak van fietsenmaker. Controle- ren en repareren van fietsen, onderdelen monteren; het komt allemaal aan de orde. Aan dit voorschakeltraject zijn voor jou geen kosten verbonden.

Tijdens het Voorschakeltraject Basis Fietstechniek leer je fietsen afleverklaar maken en krijg je een extra module gericht op versnellingsnaven, remmen en banden. Dit biedt je een goede basis om je in het vak verder te ontwikkelen. Als deelnemer krijg je een leerwerkovereenkomst bij een werkgever voor minimaal 16 uur per week. Indien van toepas- sing doorloop je het traject met behoud van je uit- kering. Hierna kun je direct aan het werk of instro- men in de mbo-opleiding Fietstechnicus. Wanneer je het voorschakeltraject afsluit met een officieel examen, krijg je vrijstelling voor het eerste deel van de opleiding.

Het traject

• Gedurende 10 weken 1 dag/week theorie- en prak- tijkles bij Deltion College en minimaal 16 uur/week leren en werken bij een deelnemend bedrijf.

• Extra begeleiding door jobcoach Base To Work.
• Bij goed doorlopen traject kans op dienstverband

van minimaal 6 maanden; eventueel doorstromen naar volledige bbl-opleiding Fietstechnicus.

Voorwaarden/skills

• Gemotiveerd, leergierig en aanpakker
• Zelfstandig en in teamverband kunnen werken  Nauwkeurig kunnen werken
• Verantwoordelijkheidsgevoel
• Flexibel inzetbaar
• Goede beheersing van de Nederlandse taal

Interesse?

Heb je belangstelling voor dit voorschakeltraject? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail met actueel CV naar Moussa Bouyaddou, moussa.bouyaddou@uwv.nl. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met je op. Het traject start op vrijdag 30 september 2022; in de

2 weken daarvoor worden intake-/oriëntatiegesprekken gepland.

Artikel delen: