De politie is op zoek

De politie is op zoek

Politie dringend op zoek naar: Luciano Dijkman en Sherwin Benshomin Windster Laatste verblijfplaats: Nijmegen

Politie dringend op zoek naar twee ontsnapte TBS’ers; identiteit vrijgegeven

Dijkman Windster

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

 

Omschrijving

De Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket vraagt uw aandacht voor het volgende:

De politie is dringend op zoek naar de 24-jarige Luciano Dijkman en de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster. Zij ontsnapten dinsdagavond rond 20.30 uur uit de Pompekliniek in Nijmegen. Onbekenden hebben met apparatuur een gat gemaakt in de omheining van de forensisch-psychiatrische kliniek. Daarna zijn ze gevlucht in een witte Volkswagen Golf, vijfdeurs, met zonnedak. Meteen werd onder andere de politiehelikopter ingezet om de mannen op te sporen, maar tot nu toe is hun verblijfplaats onbekend. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNL, is druk bezig met het onderzoek.

Luciano Dijkman is in 2021 onherroepelijk veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf en TBS dwang voor een gewapende overval. Sherwin Benshomin Windster is in 2019 veroordeeld tot 5 jaar en 6 maanden gevangenisstraf en TBS voor een dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden.

Signalementen
Beide mannen hebben een normaal postuur. Windster is 1.74 meter, heeft 2 gouden tanden en een tatoeage op zijn borst. Hij droeg tijdens de ontsnapping een bruin trainingspak. Dijkman is 1.83 meter lang en droeg dinsdagavond een donkerblauw trainingspak.

Vragen

Als u hen gezien heeft of weet waar ze verblijven, benader hen niet zelf, maar bel direct de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.

Sharif Korz

Korz is veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf voor medeplichtigheid aan moord.

Sharif Korz

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Hiervan moet hij nog 4217 dagen uitzitten.

Vragen

Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt  u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen,  klik dan hier voor meer informatie. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen.

Gegevens

Naam:
Sharif Korz
Haarkleur:
zwart
Geboortedatum:
09-05-1978
Oogkleur:
bruin
Lengte:
Geslacht:
Mannelijk

Afbeeldingen

  • Sharif Korz
  • Sharif Korz
Artikel delen: