Een verjaardag om nooit te vergeten met een Abraham 50 jaar opblaaspop

Een verjaardag om nooit te vergeten met een Abraham 50 jaar opblaaspop

Wordt jouw vader, neef, broer of vriend binnenkort 50 jaar? Met een Abraham in de tuin zorg je automatisch voor een onvergetelijke dag. Het wordt een fantastische dag voor de jarige job, met een te gekke Abraham opblaaspop! 

Waarom een Abraham 50 jaar opblaaspop in de tuin?

50 jaar is een ontzettend mooie leeftijd en de perfecte gelegenheid een grote opblaaspop in de tuin te zetten. Vroeger werden de mensen een stuk minder oud als nu en haalde veel mensen de leeftijd van 50 jaar helaas niet. Er werd echt opgekeken naar oudere mensen in de tijd. Daarnaast wordt je tenslotte maar één keer 50. Een echte mijlpaal dus en iets heel moois om te vieren met een Abraham 50 jaar opblaaspop.

Daar staat weer een Abraham opblaaspop!

Het idee om Abraham daadwerkelijk af te beelden als pop is van later tijdstip dan de viering op zich. Eerst was het een koek in de vorm van een man met baard, niet zoveel anders dan een peperkoek in de vorm van Sinterklaas eigenlijk. Na verloop van tijd werden de poppen steeds groter. Een opblaaspop van Abraham is niet alleen heel leuk vanwege de imposante omvang, het is ook heel een praktisch artikel. Laten we eerlijk zijn, het is altijd lachen als je langs een huis rijdt waar een mooie Abraham pop in de tuin staat.

Sneller en makkelijker dan je denkt

We snappen dat je misschien denkt dat het veel moeite is om een opblaaspop op te zetten. Maar het tegendeel is waar. De complete set maakt het heel eenvoudig om een gigantische Abraham pop neer te zetten op vrijwel iedere locatie. Het is zelfs mogelijk om de opblaaspop in je eentje op te zetten, als is het met zijn tweeën natuurlijk een stuk gezelliger. Buiten is de verankering met name van belang, anders moet je achter een vliegende opblaaspop gaan jagen. Dit levert wilde taferelen op, maar echt veilig is dit uiteraard niet.

Voor welke Abraham opblaaspop kies jij?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren over de opblaaspop. We hopen je met dit artikel genoeg geïnformeerd te hebben om ook een Abraham 50 jaar opblaaspop te huren. Ook jouw vader, vriend, neef of broer wordt maar één keer in zijn leven 50. Vier dit goed! Wil je nou nog meer weten over de soorten opblaaspoppen? Neem dan eens een kijkje op Blaasop.nl.

Artikel delen: