Turner Hristo Knol 3 de op NK springen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Turner Hristo Knol 3 de op NK springen

NIEUWLEUSEN – De afsluiting van het turnseizoen vindt altijd plaats eind juni in Ahoy Rotterdam. Dan zijn er NK ’s van alle disciplines binnen de KNGU. Zo ook het individueel springen.
Hiervoor hadden zich van GV Nieuwleusen, via voorrondes: Hristo Knol, Linda Assink, Jeanine Schaapman en Renée Dunnink geplaatst.
Doordat nu alleen de besten van Nederland waren overgebleven, waren de verschillen erg klein. Een kleine fout met de landing en je kon zo 10 plaatsen opschuiven. Op minitramp Pegasus werd Renée 16 de en Linda 13 de. Bij minitramp werd Jeanine 7 de en Linda 5 de, wat een erg goede prestatie is. Hristo maakte het helemaal spannend. De verschillen waren zo klein dat het ging om 5/100, gelukkig wist Hristo zijn sprongen op minitramp Pegasus,
goed uit te voeren en mocht de medaille voor de 3 de plaats in ontvangst nemen.

Een prachtig eindresultaat, 3 de van Nederland, waar Hristo erg trots op kan zijn. Voor GVN zit het seizoen er bijna op, op vrijdag 8 juli zal er een afsluitende onderlinge wedstrijd zijn, daarna gaat men genieten van een welverdiende zomervakantie.

Foto's 2
Turner Hristo Knol 3 de op NK springen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: