Zomerkermis op het evenemententerrein gestart - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Zomerkermis op het evenemententerrein gestart

DALFSEN – Vanmiddag is de zomerkermis gestart, de kermis zal t/m 3 juli op het evenemententerrein staan en geopend zijn van 14.00 tot 23.00 uur. Zondag 3 juli van 14.00 tot 18.00 uur.

Het ziet er gezellig uit op het evenemententerrein waar het terras voor de tent in gereedheid word gebracht. Nu, na de bittere corona-tijd, vindt Moes Hartman Kok het tijd om weer een feestje te vieren in ons gezellige dorp en dat gaat zo te zien helemaal goed kome deze week!

Op donderdagavond is er de strijd om de beste darter van Dalfsen in het Singles Darttoernooi. Daarnaast zullen er twee feestavonden plaatsvinden met op vrijdag de band ‘Straatwaarde’ en zaterdag ‘Royal Beat’. Entree voor de feestavonden is vijf euro en voor alle leeftijden. Volop gezelligheid dus!

Het doel van de organisatie is om mensen in Dalfsen en omstreken weer een beetje met elkaar te verbinden na de afgelopen ‘feestloze’ periode. De organisatie zal dit jaar een steentje bijdragen aan dit doel door een deel van de omzet over te maken naar een non-profit organisatie.

De  organisatie doet haar uiterste best om er een geslaagde week van te maken. Trommel je vrienden en familie vast op en kom allemaal naar het evenemententerrein en geniet van een hapje, drankje en de gezelligheid tijdens de Zomerkermis Dalfsen 2022. ‘

Foto's 3
Zomerkermis op het evenemententerrein gestart - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Zomerkermis op het evenemententerrein gestart - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: