Glazenwasser Marsman goed op dreef

Glazenwasser Marsman goed op dreef

DALFSEN –  Glazenwasser Marsman pakt het heel goed aan. Als Dalfsenaar heeft hij een hele grote klanten kring. Hele straten, bijna huis aan huis, dan kan je ook voordelig werken. Vandaag was hij bezig in de Prinsenstraat. Hij maakt met elke klant een afspraak hoe de klant het wil hebben.

 

Geen vervelende contracten, de klant bepaald of ik nu 4 keer per jaar of 10 keer per jaar moet komen of elke week. Dat gaat allemaal in overleg en vertelt de heer Marsman: de klant bepaald dat altijd. Als zzp’er. komt hij op de fiets. De ladder hangt aan zijn schouder. Hij begint voorin de straat en daar wordt zijn fiets geparkeerd. En die raakt hij niet eerder weer aan dan dat hij naar huis gaat.

Nagenoeg elke pandhouder maakt gebruik van zijn diensten, want niemand kan voordeliger werken dan hij dat doet. Geen dure website, geen dure bedrijfsauto, geen personeel en altied goed te passe. Hij is vliegensvlug op zijn ladder, in een min van tijd is hij al weer beneden om de ladder weer een paar meter te verzetten.

Normaal is hij er niet zo blij mee als hij op een foto komt, maar nu het Dalfsennet is, is dat toch anders. Want daar kijk ik elke dag naar!!

 

Foto's 3
Glazenwasser Marsman goed op dreef
Glazenwasser Marsman goed op dreef
Artikel delen: