Hotel Restaurant Hof van Dalfsen verkocht - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Hotel Restaurant Hof van Dalfsen verkocht

DALFSEN – Hotel Restaurant Hof van Dalfsen een begrip in de wijde regio en ver daarbuiten is verkocht. Gerco en Anita Roepel lieten ons vorige week weten dat Hotel Restaurant Hof van Dalfsen is verkocht aan Lenferink Groep Zwolle.

De afgelopen jaren hebben menige Dalfsenaren hun feest gevierd bij Hof van Dalfsen, waarbij persoonlijk contact met Gerco en Anita erg op prijs werd gesteld. Het waren bruiloften en partijen die onvergetelijk waren, waarbij gastvrijheid en de sfeervolle ambiance van het Hof volledig tot zijn recht kwamen.

Het hotel staat op een geweldige plek, waar veel gasten vele jaren kwamen om eten en slapen. waarbij de omgeving zich bij uitstek levert om te wandelen of te fietsen in de mooie omgeving van Dalfsen.

Tijdens de coronaperiode waren ondernemers in het dorp innovatief, zij kwamen net als Gerco en Anita met allerlei initiatieven. En of het nu Pasen of Moederdag was, elke keer wisten ze weer wat nieuws te creëren, elk op hun eigen manier. Wat voor Hof van Dalfsen resulteerde dat er soms meer dan 200 maaltijden per dag besteld werden. Gerco en Anita willen u allen, heel hartelijk bedanken voor de enorme steun tijdens de coronaperiode.

Na vele jaren met heel veel plezier is de tijd aangebroken dat Gerco en Anita afscheid gaan nemen van Hotel Restaurant Hof van Dalfsen.

Graag nodigen zij u uit op zondag 28 augustus van 15.00 tot 16.30 uur om afscheid te nemen van een tijdperk waarbij Hotel Restaurant Hof van Dalfsen, voor altijd bij velen een geweldige herinnering zal blijven.

Gerco & Anita Roepel.

Artikel delen: