Open huis Duntep | Zaterdag 8 oktober | van 10.00 tot 16.00 uur | vrije inloop

Open huis Duntep | Zaterdag 8 oktober | van 10.00 tot 16.00 uur | vrije inloop

STAPHORST – Zaterdag 8 oktober is het zover, wij houden open huis! Iedereen is van welkom tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Wethouder Wassebaliestraat 10 in Staphorst.

Deze dag staat bol van de activiteiten voor elke doelgroep. Zo zijn er diverse activiteiten voor de kinderen geregeld, maar hebben we ook een informatiepunt aangaande mantelzorgwoningen. Iedereen die belangstellend is in de mogelijkheden om veilig en vertrouwd in de eigen omgeving te blijven wonen, kan hier inspiratie op doen. Eveneens is met ons inmiddels al bijna 63-jarig bestaan, ook de historie van Duntep uitvoerig te bekijken in een aparte kamer.

Tot slot zullen er ook een aantal demonstraties worden gegeven met betrekking tot het laden en lossen van een chalet. Kortom, genoeg activiteiten, in combinatie met mooie chalets en mantelzorgwoningen die te bezichtigen zijn op deze dag.

Speurtocht
Kleurplaat inleveren
Ballonnenclowns
Springkussens
Bibberspiraal
Laden en lossen demonstratie
Historische ruimte
Winacties

Naast alle bovenstaande activiteiten, zijn er ook 3 weekenden weg te winnen.
In de fabriek zullen op een aantal plekken diverse winacties zijn uitgezet. Doe gerust mee en wie weet win jij een weekendje weg in een Duntep chalet!

Wethouder Wassebaliestraat 10
NL- 7951 SN  STAPHORST
Telefoon: 0522 44 13 72
Website: https://duntep.nl/

Artikel delen: