In problemen door sterk gestegen energienota? - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

In problemen door sterk gestegen energienota?

DALFSEN – In ernstige financiële problemen gekomen door de sterk gestegen energienota ? Voor je het weet zit je in ernstige financiële problemen door de sterk gestegen energieprijzen en de hoge inflatie. De komende feestelijke decembermaand is plotseling niet zo feestelijk meer. Door de actie- Dalfsen geeft warmte- willen de kerken daar iets aan doen.

Iedereen die door de sterk gestegen energieprijzen en de hoge inflatie in ernstige financiële problemen gekomen is, kan zich aanmelden bij de actie – Dalfsen geeft warmte-. De kerken in Dalfsen hebben deze actie opgezet om zo de getroffen dorpsgenoten juist in de decembermaand een steun in de rug te geven. Met de opbrengst van de actie – Dalfsen geeft warmte- krijgt elke aanvrager in de loop van december een cadeaubon van een plaatselijke supermarkt. De waarde van de bon hangt af van het bedrag dat gedoneerd wordt.
De actie is bedoeld voor inwoners van Dalfsen en het maakt niet of je lid van een kerk of niet. Ook huishoudens met meer dan een minimuminkomen en eventueel een eigen woning kunnen een cadeaubon krijgen. U kunt zich melden als u onvoldoende inkomsten (en beschikbaar vermogen) heeft om al uw kosten maandelijks te betalen.
Zie voor de aanmeldbon www.noodfondsdalfsen.nl.

Artikel delen: