Ze willen graag veilig naar Kulturhus in Wijthmen

WIJTHMEN – In Wijthmen willen we graag een veilige verbinding vanaf de Woestijnenweg naar het Kulturhus hebben. Dit is van belang voor ouderen. Zij komen graag om een wedstrijd van de voetbal of de volleybal te kijken, om te klaverjassen, een bezoekje te brengen aan de vrouwenvereniging (Markant), om aan ouderengym te doen of eenmaal in de maand met elkaar te eten (een groot succes). Maar ook voor een deel van de basisschoolleerlingen is het belangrijk.

Want de Erfgenamenweg is een tamelijk drukke toegangsweg met veel sluipverkeer. We willen het betreffende (voetgangers)paadje (over gemeentegrond) graag opknappen en beter begaanbaar maken teneinde het Kulturhus toegankelijker te maken, ook voor senioren. (Ook andere bezoekers van het Kulturhus, sportpark en school kunnen daarvan profiteren).

Wijthmen zou Wijthmen niet zijn als er geen bewoners zijn, die graag willen meehelpen om dit te realiseren. Zelfwerkzaamheid staat nog altijd hoog in het vaandel. Maar zonder de gemeente kunnen we dit niet O.m. Voor toestemming, goede afspraken en financiële medewerking. lees hier meer

Artikel delen: