Betaalbare zonwering, het kan!

Betaalbare zonwering, het kan!

Hoewel we voorlopig het huis liever verwarmen dan koelen, is het nooit verkeerd om alvast vooruit te denken. Voor je het weet zweet je weer peentjes en snak je naar een airco of automatisch zonnescherm. Althans, daar denk je misschien als eerste aan.

Maar dat zijn lang niet de enige opties tegenwoordig. Er is namelijk iets nieuws op de markt: een doek voor je raam tegen de zon dat je aan je raam bevestigt met zuignappen. Niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens duurzaam. Het doek verbruikt namelijk geen energie en bevestig je heel gemakkelijk zelf. Zeker nu de energieprijzen naar de top stijgen is dat wat ons betreft een extra pluspunt. Benieuwd naar deze nieuwe manier van koelen? We vertellen er alles over in dit blog.

Maatwerk

Bestel je een zonwerend doek, dan wil je natuurlijk wel dat het precies aansluit op je raam. Gelukkig is dat geen probleem met deze vorm van zonwering, het doek wordt namelijk op maat gemaakt. Het grote verschil is alleen dat er in dit geval geen expert aan te pas komt, want inmeten doe je heel makkelijk zelf met de instructies op de website. Mede daardoor blijven de kosten laag. De opgemeten maten geef je online door en binnen tien dagen ligt het doek bij jou op de mat. Vervolgens bevestig je het zonnedoek op maat gemakkelijk aan de hand van de bijgeleverde instructies aan je raam. Zijn de warme dagen voorlopig voorbij? Dan haal je het doek ook weer eenvoudig van je raam, zodat je het jaar na jaar kunt gebruiken.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Hoewel de prijs laag blijft, wordt er op de kwaliteit niet gekort. De doeken zijn gemaakt van een polyester weefsel met een coating van PVC, een zeer hoge kwaliteit die zichzelf al veelvuldig heeft bewezen op het gebied van zonwering. Daarnaast is het materiaal gecertificeerd met het M1- en B1-keurmerk wat inhoudt dat het brandvertragende eigenschappen bevat. Ook voldoet het aan verschillende normeringen voor algemene kwaliteitseisen, een uitstekende trekweerstand en een goede scheurweerstand. Met zuignapzonwering weet je zeker dat je het tropische seizoen ongeschonden doorkomt.

Artikel delen: