Uniek historisch stickeralbum over Dalfsen - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Uniek historisch stickeralbum over Dalfsen

DALFSEN – Zaterdagmiddag was de uitreiking van de eerste exemplaren van een uniek historisch stickeralbum aan leden van de Historische Kring Dalfsen.

Ronald van Jumbo Kamphuis heeft een prachtig historisch album laten samenstellen waarin de geschiedenis van Dalfsen en omstreken staat samengevat in woord en beeld.

Aly Nijland, Jan Rosink en Gerard Haarman hebben lang en hard gewerkt aan deze monsterklus waar honderden uren werk in is gaan zitten. Foto’s verzamelen met  bijpassende beschrijvingen, hoofdstukken maken en QR-codes en filmpjes uitzoeken en die verwerken in dit uniek historisch stickeralbum over Dalfsen. Carolien Prins heeft tijdens de opgravingen in Ooster Dalfsen honderden foto’s gemaakt waarvan een overzicht in dit unieke album gepubliceerd is met de geschiedenis van Dalfsen samengevat in woord en beeld. Dick Weelink en Henk van der Beeke hebben zich ontfermt over alle QR-codes en DNA van Dalfsen.

Komende week valt er een flyer bij u in de bus met de eerste vier stickers voor dit unieke album dat vanaf 11 januari af te halen is bij Jumbo Kamphuis, tegen inlevering van deze flyer. Het leuke is dat met sparen van 216 historische stickers het verzamelalbum compleet maakt. De actie loopt van 11 januari t/m 8 maart.

Foto's 2
Uniek historisch stickeralbum over Dalfsen
Artikel delen: