Rob Mud doet mee met provinciale verkiezingen 2023 - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Rob Mud doet mee met provinciale verkiezingen 2023

DALFSEN – Rob Mud uit Nieuwleusen gaat namens de nieuwe partij Belang van Nederland (BVNL *) meedoen met de Provinciale verkiezingen 2023 in Overijssel en het waterschap Drents Overijsselse Delta.

Bij de provincie Overijssel staat hij op plaats 2 van de verkiezingslijst voor 2023 en bij het Waterschap op plek 3.

Rob heeft jaren geleden als zwemonderwijzer in het openluchtzwembad Gerner in Dalfsen gewerkt.  Aangezien dit altijd seizoenswerk was, heeft hij zich laten omscholen tot bouwvakker. Momenteel werkt hij door heel Nederland als uitvoerder bij een groot internationaal bouwbedrijf.

Door zijn dochter heeft Rob veel te maken gekregen met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Hierdoor en mede door zijn oom Roelof Bisschop die (voor de SGP) in de Tweede Kamer zit, is zijn interesse voor de (plaatselijke) politiek ontstaan.

Zijn politieke belangstelling werd zo groot, dat hij zich wilde aansluiten bij een politieke partij.  Voordat hij een keuze kon maken voor een bepaalde partij heeft hij zich verdiept in de programma’s van een aantal partijen.

Uiteindelijk kreeg hij een goed gevoel bij de in 2021 opgerichte partij BVNL waarvan hij lid is geworden. Nadat Rob zich steeds vaker is gaan inzetten voor deze partij staat hij nu ook op de verkiezingslijst.

Afgelopen vrijdag was Rob in het gemeentehuis van Dalfsen om voor de nieuwe politieke partij zijn ondersteuningsverklaring te ondertekenen.

*) Meer informatie  over de partij waarvoor Rob in de Provinciale Staten van Overijssel probeert te komen staat op:https://bvnl.nl

Foto's 3
Rob Mud doet mee met provinciale verkiezingen 2023 - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Rob Mud doet mee met provinciale verkiezingen 2023 - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Artikel delen: