DalfsenNet

Informatiebijeenkomst en inschrijving CPO-starterswoningen Oudleusen

OUDLEUSEN – Op 23 februari 2023 start de uitgifte van bouwgrond voor de bouw van 5 starterswoningen (sociale koopwoningen) in het plan Muldersweg in Oudleusen. Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). CPO betekent dat je samen met een groepje mensen in een vereniging een woonproject realiseert.

Deze manier van bouwen is nog relatief nieuw in de gemeente Dalfsen. Daarom organiseren we vooruitlopend op de inschrijving een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over wat CPO precies inhoudt en welke voorwaarden voor deelname van toepassing zijn.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 februari 2023 om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Ben je starter en heb je belangstelling voor (eventuele) deelname aan het CPO-traject in Oudleusen? Meld je dan uiterlijk 21 februari 2023 aan voor de informatiebijeenkomst via wonen@dalfsen.nl.

Inschrijven

Heb je (na het volgen van de informatiebijeenkomst) belangstelling voor deelname aan het CPO-traject in Oudleusen? Schrijf je dan uiterlijk 17 maart 2023 in voor een woning.

De woningen worden volgens het uitgiftesysteem toegewezen. Op onze website www.dalfsen.nl/kaveluitgifte vind je vanaf 23 februari 2023 alle informatie.

Artikel delen: