Hoe gaat het nou met jou? Gerda Marsman – deel 2

Hoe gaat het nou met jou? Gerda Marsman – deel 2

DALFSEN – ‘Ik praat vrij makkelijk’, laat Gerda ons weten. Wel, dat vinden wij ook. Een waterval van boeiende avonturen deed ons even vergeten dat een interview ook nog eind heeft, vandaar een deel 2.

Alles draait om water. Onderweg zei iemand tegen haar: ‘you look pooped-out.’ De bodem leren zien en dan weer doorgaan. Een reis van een doorzetter, denken, praten en dan doen. Ongeacht de moeilijkheden, vallen en opstaan en daarna weer door.

Gerda vertelt hoe dit alles te realiseren is, en wat je er voor moet laten. Wij begrijpen inmiddels waarom scholen en bedrijven alles laten vallen om naar haar gepassioneerde verhalen te luisteren om er iets persoonlijks uit te halen.

Ben jij ook van plan een lange reis te ondernemen, dan is dit interview een mooi startpunt voor jou! Al met al is ze een echt marsmannetje op de fiets!

Benieuwd? Klik dan op het ‘Hoe gaat het nou met Jou?’ hart in de menubalk en alles wijst zich vanzelf. Ook kan je op deze pagina alle voorgaande interviews bekijken. Exclusief bij Dalfsennet.nl.

Video 1
Video: Hoe gaat het nou met jou? | Aflevering 21 | Gerda Marsman (deel 2)
Foto's 2
Hoe gaat het nou met jou? Gerda Marsman – deel 2
Lees meer artikelen over:
Artikel delen: