Schoolvoetbaltoernooi gemeente Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Schoolvoetbaltoernooi gemeente Dalfsen

DALFSEN – Na twee jaar afwezigheid vanwege Corona was het vorig jaar gelukkig alweer mogelijk en ook dit jaar wordt op woensdag 5 april weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen gehouden.

De kinderen uit de hoogste groepen van de basisscholen geven zich elk jaar weer massaal op om hun balkunsten met veel plezier aan het publiek te tonen. Ondanks teruglopende leerlingen aantallen; strijden ook dit jaar weer 21 jongens- en 16 meidenteams om de felbegeerde beker in hun eigen poule. Ook dit jaar wordt er weer een extra prijs uitgereikt; namelijk de Fairplay Trofee. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door medewerking van de diverse voetbalclubs, de basisscholen uit de gemeente Dalfsen en uiteraard de vele vrijwilligers.

Kortom een middag met veel enthousiaste voetballers en voetbalsters. Natuurlijk kan een dol enthousiast publiek niet ontbreken om de kinderen aan te moedigen. De eerste wedstrijden op sportpark Gerner zullen om 13.00 uur afgetrapt worden en het laatste fluitsignaal zal om 17.30 uur klinken. De finaleavond is op vrijdagavond 14 april op het sportpark van VV Hoonhorst. De winnaars van de finaleavond jongens A-poule en meiden A-poule kunnen vervolgens ook hun voetbaltalenten vertonen in de volgende regiofinales van de KNVB. We zien u graag verschijnen op deze prachtige voetbaldagen.

Archieffoto’s van toen dit toernooi nog werd georganiseerd door de Rijkspolitie. Foto’s van Rob Klute (staat zelf op bovenste foto: rechts)

Foto's 3
Schoolvoetbaltoernooi gemeente Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Schoolvoetbaltoernooi gemeente Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: