Opening nieuwe kunstexpositie in Trefkoele+ - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Opening nieuwe kunstexpositie in Trefkoele+

DALFSEN – Op zaterdag 6 mei om 10 uur wordt in Trefkoele+ de derde langdurige kunstexpositie feestelijk geopend door wethouder Jan Uitslag. De opening valt samen met Kunst om Dalfsen.

Tijdens deze opening staat de kunst in de vitrines centraal. Door de provincie Overijssel, vanuit het programma Sociale Kwaliteit, is een bijdrage geschonken aan het kulturhus om twee nieuwe vitrines aan te schaffen.

Tijdens de expositie is werk te zien van Mascha Roovers, Hetty Overwijk, Annemarie Leebeek, Jolanda Dantuma (atelier Kleurrijk), Carla Bohnert, Gerda Essensstam, Elze Klute-van Weeghel (Elze Keramiek), Ilona Palásthy, Judith Musch, Rieta van Capelle, Sytske Nijland (atelier Werdandit), Phien Wehman, de Historische Kring Dalfsen en de Fotoclub Dalfsen.

Daarnaast is gedurende het kunstweekend ook werk te zien van Linda van Breemen (Papierkunst/dutch papergirl), Schildersclub Dalfsen en Willem Willemsen (ID Atelier Zwolle) en zijn er diverse demonstraties van kunstenaars.

Ook is er op zaterdag 6 mei om 14 uur een optreden van popkoor Just for Fun.

Een overzicht van alle exposanten en activiteiten is te vinden op https://www.trefkoeleplus.nl/kunst-om-dalfsen/

Iedereen is van harte welkom bij de opening. De expositie is mogelijk gemaakt door de Kunstgroep Trefkoele+ en is nog te bezichtigen t/m 31 augustus 2023. Wees welkom in Trefkoele+!

 

Artikel delen: