Expositie Nienke (uit het Sterrebos)in het oude postkantoor

DALFSEN – Nienke van der Molen uit Den Haag exposeert in ’t Oude Postkantoor met aquarellen en andere schilderijen. Nienke van der Molen uit Den Haag exposeert in ’t Oude Postkantoor met aquarellen en andere schilderijen. Nienke komt al vanaf haar 15e jaar recreëren en creëren in Dalfsen, aanvankelijk in bungalowbedrijf het “Sterrebos” als huurder van een van de Hans en Grietje-achtige huisjes. Vanaf 1986 is zij inmiddels de gelukkige eigenaar van huisje “Mars” waar zij, sinds haar pensioen meer tijd kan doorbrengen om te schilderen.

Dus in de zomer is ze eigenlijk een beetje een inwoner van Dalfsen. Het schilderen heeft zij eigenlijk haar hele leven gedaan, maar de laatste 20 jaar heel intensief, inmiddels in een eigen atelier in het huisje Mars. “Mijn onderwerpen zijn allerlei, mijn laatste werk is een postzegelserie”, aldus Nienke.

 

In ’t Oude Postkantoor zijn er ook de ijzingwekkende scherpe werken van fotograaf Taco Bijlsma te zien. Daarnaast zijn er verder kleurrijke schilderijen te zien van Hilda van Assen en Willie Hakvoort. Ook zijn er nog de creaties van Carla Bohnert met daaronder natuurlijk haar passie van glas in lood, van restauratiewerken tot eigen werk. In overleg kunnen er unieke sieraden gemaakt worden tot iets heel persoonlijks. Op zoek naar het speciale cadeautje?.. kom geheel vrijblijvend ervaren wat er in ‘t Oude Postkantoor te vinden is. ’t Oude Postkantoor is vanaf heden weer geopend van woensdag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op de zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur, Bloemendalstraat 17 te Dalfsen, www.carlabohnert.nl.

 

 

Artikel delen: