CDA delegatie bezoekt Hoonhorst en Dalfsen

Morgen van 11:30-13:15 uur bezoekt grote CDA delegatie Hoonhorst en Dalfsen Een flinke CDA delegatie zal morgen Dalfsen aandoen. Aanwezig zijn onder meer: lijsttrekker en Gedeputeerde Eddy van Hijum, Gedeputeerde Hester Maij, Euro Parlementarier Annie Scrhreijer, kanditaat Statenlid Herman Zwart (nummer 13 op de lijst) en lijsttrekker voor het waterschap Henk Oegema.

Eerst wordt een bezoek gebracht aan een agro-food bedrijf. En na Dalfsen gaat de delegatie naar Zwolle, waar aandacht besteed wordt aan MKB en werkgelegenheid (100 banen plan).
De delegatie start om 11:30 uur bij Boomkwekerij Herco Veldhuis, waar op een duurzame manier bomen gekweekt worden. Aansluitend vertelt Timo Veen over succesvolle projecten van Duurzaam Hoonhorst en wordt gediscussieerd over de (problematiek van de) aanleg van glasvezel in het buitengebied.

In Dalfsen wordt stilgestaan bij de aanleg van het Waterfront (succesvolle samenwerking gemeente/provincie/waterschap Groot Salland) door wethouder Ruud van Leeuwen, is de delegatie in het winkelcentrum en wordt aan het eind aandacht gevraagd voor de N340, in het bijzonder het kruispunt Hessenweg/Koesteeg.

Artikel delen: