Lammetjes kiek’n - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Lammetjes kiek’n

LEMELERBERG – Kom ook lammetjes bewonderen bij Schaapskooi De Lemelerberg. Op zaterdag 21 maart 2015 verzorgt Landschap Overijssel de traditionele Lammerendag bij Schaapskooi De Lemelerberg in Giethmen. Tussen 12:00 en 16:00 uur zijn er naast de vele lammetjes ook diverse activiteiten voor jong en oud.

De entree bedraagt € 3,00 per persoon. Voor beschermers van Landschap Overijssel en kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.

De Lammerendag is een gezellige familiedag. Kom ook de lammetjes van dichtbij bewonderen en knuffelen. Wandel over de streekmarkt met diverse producten uit het Vechtdal. En geniet onder het genot van een kop koffie met krentenwegge van de streekmarkt en diverse muzikale klanken.

Jong spul
De kinderen vermaken zich natuurlijk uitstekend met al het jonge, dartelende spul rond de schaapskooi. Eenmaal uit geknuffeld, kunnen de kinderen aanschuiven bij één van de leuke knutselactiviteiten. Zo kunnen ze lammetjes timmeren, vilten en kaarsen maken.

Wees welkom
De Lammerendag belooft een sfeervolle dag te worden. Wees welkom en kom tussen 12:00 en 16:00 uur naar Schaapskooi De Lemelerberg aan de Dalmsholterweg in Giethmen. Ook honden mogen mee, mits aangelijnd.

Landschap Overijssel beheert en ontwikkelt natuur en landschap in de hele provincie Overijssel. Dus niet alleen in de 52 eigen natuurterreinen, maar ook bij particuliere eigenaren en agrariërs in het landelijk gebied. Door onderhoud aan houtwallen, boerenerven, lanen, boomgaarden en knotwilgen behoudt het landschap haar streekeigen karakter. Het werk van Landschap Overijssel wordt mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, het ministerie van ELI, de Nationale Postcode Loterij, sponsoren en beschermers en de inzet van talloze vrijwilligers.

Foto’s lammetjes: Mark Zekhuis

Foto's 2
Lammetjes kiek’n - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: